ΜΠΑΣΚΕΤ

Στροφή στο beach soccer ο Τσιάρας!

Στροφή στο beach soccer ο Τσιάρας!

Η προετοιμασία της Μελίγια του Γιώργου Τσιάρα για το κυριακάτικο (05/04) ματς με την Ουέσκα του Μιχάλη Καμπερίδη στην LEB Oro ξεκίνησε στην... παραλία. Δείτε τον Έλληνα φόργουορντ να σκοράρει (VIDEO)!

Τι εστί Μελίγια; Πρόκειται για τη μια από τις δυο πόλεις (σ.σ. Θέουτα, η δεύτερη) που ανήκουν μεν στην Ισπανία όμως, γεωγραφικά, βρίσκονται στη βόρειο Αφρική και, συγκεκριμένα, στο Μαρόκο.

Ουσιαστικά, είναι τα μοναδικά χερσαία σύνορα μεταξύ της Ευρώπης και της Αφρικής, τα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι μετανάστες για να περάσουν στα ευρωπαϊκά εδάφη. Πέραν τούτου, η Μελίγια είναι το μπασκετικό "σπίτι" του Γιώργου Τσιάρα από τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Έλληνας φόργουορντ αποδέχτηκε την πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στην LEB Oro, την αντίστοιχη Α2 στην Ισπανία.

Αυτή την περίοδο ο καιρός στην περιοχή επιτρέπει τις... δραστηριότητες εκτός γηπέδου κι έτσι ο κόουτς της Μελίγια, Αλεχάντρο Αλκόμπα, πήρε τους παίκτες της ομάδας του στην παραλία για αγώνα beach soccer πριν από την αναμέτρηση με την Ουέσκα του Μιχάλη Καμπερίδη!

Δείτε την ιδιαίτερη προετοιμασία στην παραλία και το γκολ του Τσιάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ