ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον "αέρα" το μέλλον των Ντίεθ και Σουάρεθ στη Μάλαγα

Στον "αέρα" το μέλλον των Ντίεθ και Σουάρεθ στη Μάλαγα

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο μάνατζερ των Κάρλος Σουάρεθ και Ντάνιελ Ντίεθ έχει εκνευρίσει με τις κινήσεις του τους Ιθύνοντες της Μάλαγα και είναι ανοιχτό πλέον το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και οι δύο παίκτες από την ομάδα!

Στη Μάλαγα θέλουν τη νέα σεζόν να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, αφού θα αγωνίζονται στην EuroLeague χάρη στην κατάκτηση του EuroCup. Αν κάποιος πιστέψει τα δημοσιεύματα των Ισπανικών ΜΜΕ, τότε είναι πιθανό να το κάνει αυτό χωρίς τους δύο καλύτερους Ισπανούς παίκτες της!

Ο λόγος για τους Κάρλος Σουάρεθ και Ντάνιελ Ντίεθ, ο μάνατζερ των οποίων, Χοσέ Ορτίθ, φέρεται να έχει κάνει κάποιες κινήσεις που έχουν εκνευρίσει τους ιθύνοντες της Μάλαγα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ο συγκεκριμένος μάνατζερ πρότεινε τους πελάτες του κατά την διάρκεια της σεζόν σε ομάδες της EuroLeague, κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη των Ιθυνόντων της Μάλαγα, οι οποίοι και θεώρησαν unfair την συγκεκριμένη κίνηση, αφού βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις μαζί του εκείνη την περίοδο.

Αποτέλεσμα ήταν να διακόψουν σε εκείνο το σημείο τις συζητήσεις μαζί του, μεταφέροντάς τες για το τέλος της σεζόν. Προς το παρόν ωστόσο δεν υπάρχει επαφή, με το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές να φαίνεται να είναι "ψυχρό". Το θετικό ωστόσο για τη Μάλαγα είναι ότι αμφότεροι οι παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα και να αγωνιστούν μαζί της στην EuroLeague την επόμενη σεζόν.

Την φετινή σεζόν ο Σουάρεθ - ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας - είχε 6.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο σε 22.6 λεπτά συμμετοχής στο Ισπανικό πρωτάθλημα και 5.8 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 21.2 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup, ενώ ο Ντάνιελ Ντίεθ είχε 5.6 πόντους και 3.8 ριμπάουντ με 41.2% στα τρίποντα σε 18.9 λεπτά συμμετοχής στην ACB και 5 πόντους και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο με 46.9% στα τρίποντα σε 16.6 λεπτά συμμετοχής στο EuroCup.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη Μάλαγα έχουν φροντίσει ήδη να "κλειδώσουν" τον Νεμάνια Νέντοβιτς με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ενώ φέρονται να έχουν "κλείσει" τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς της Άλμπα Βερολίνου .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ