ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο τέλος η Μάλαγα την Βαλένθια

Στο τέλος η Μάλαγα την Βαλένθια
EUROLEAGUE.NET

Η Μάλαγα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της... EuroLeague κόντρα στην Βαλένθια, κερδίζοντάς την με 74-67. Οι δύο ομάδες θα "κοντραριστούν" εκ νέου στην EuroLeague σε δύο μέρες (4/1)!

Η Μάλαγα ήταν τελικά αυτή που χαμογέλασε στο ντέρμπι με την Βαλένθια. Η ομάδα του Χουάν Πλάθα είχε περισσότερη ενέργεια στο τέλος από την - χτυπημένη από τραυματισμούς - αντίπαλό της, παίρνοντας τη νίκη με 74-67 για την 14η αγωνιστική της ACB.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το ξεκίνημά του, με το φινάλε να είναι λίγο... θρίλερ. Κι αυτό γιατί με το σκορ στο 70-67 για τη Μάλαγα και 19 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα ο Ράφα Μαρτίνεθ αστόχησε σε τρίποντο που θα μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση, με τους Νέντοβιτς και Βαζίνσκι να διαμορφώνουν το τελικό σκορ με 4/4 βολές.

Ο Νέντοβιτς ήταν και ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 14 πόντους, με τον Βαζίνσκι και τον ΜακΚάλουμ να προσθέτουν από 11 πόντους. Για τους ηττημένους, οι Μαρτίνεθ και Βαν Ρόσομ είχαν από 14 πόντους και ο Ντούμπλιεβιτς 11 πόντους, ενώ ο Έρικ Γκριν έμεινε στους 6 πόντους.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να τεθούν σύντομα πάλι αντιμέτωπες. Σε δύο ημέρες για την ακρίβεια, αφού στις 4 Ιανουαρίου η Μάλαγα θα υποδεχθεί εκ νέου την Βαλένθια για την 16η αγωνιστική της EuroLeague!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ