ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλευρό του Νέιτ Χάφμαν!

Στο πλευρό του Νέιτ Χάφμαν!

Η Φουενλαμπράδα υποδέχεται τη Μανρέσα και οι γηπεδούχοι έστειλαν μήνυμα στήριξης στον Νέιτ Χάφμαν, φορώντας μπλουζάκια με το όνομα του βετεράνου σέντερ ο οποίος συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις για την υγεία του!

Ο Νέιτ Χάφμαν μίλησε πρόσφατα για την περιπέτεια της υγείας του, ανακοινώνοντας πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από το τέλος. "Μου μένουν έξι με δώδεκα μήνες ζωής", εξήγησε δημόσια ο άλλοτε παίκτης της Μακάμπι, συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις του!

Ο Χάφμαν παλεύει με τον καρκίνο, με τις μέχρι τώρα ενδείξεις πάντως να μην είναι θετικές. Το κάθε άλλο, αφού η ασθένειά του βρίσκεται στο τελικό στάδιο. " Αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω μέχρι δώδεκα μήνες. Διαφορετικά δεν θα αντέξω πάνω από έξι μήνες " πρόσθεσε.

Πριν από την έναρξη της αποψινής (10/10) αναμέτρησης με τη Μανρέσα στο "Polideportivo Fernando Martin" για την πρεμιέρα της Liga Endesa, οι παίκτες της Φουενλαμπράδα φόρεσαν μπλουζάκια με το όνομα του βετεράνου σέντερ, εκφράζοντας τη στήριξή τους σε αυτή την περιπέτεια.

Ο Χάφμαν αγωνίστηκε στη Φουενλαμπράδα τη σεζόν 1998-99, πριν "μετακομίσει" στη Μακάμπι με την οποία έφτιαξε το όνομά του στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ