ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις ΗΠΑ για "χτίσιμο", ο Βεζένκοφ

Στις ΗΠΑ για "χτίσιμο", ο Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ βρίσκεται σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Καλιφόρνια, περνώντας από ειδικά τεστ και εξετάσεις για τη σωματοδομή του. Ο νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει στο πλευρό του τον Μέτα Ουόρλντ Πις!

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εκμεταλλεύεται το καλοκαίρι όχι για διακοπές, αλλά για την ατομική του βελτίωση. Για την ακρίβεια, ο πρώην φόργουορντ του Άρη βρίσκεται σε εξειδικευμένο εργαστήριο στην Καλιφόρνια, περνώντας από επιστημονικές μετρήσεις και εξετάσεις που αφορούν τη σωματοδομή και τα περιθώρια ανάπτυξής του.

Από τις πόρτες του εργαστηρίου "P3" έχουν περάσει σημαντικοί παίκτες του ΝΒΑ. Όπως για παράδειγμα ο Μέτα Ουόρλντ Πις ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Καντού για ακόμα έναν χρόνο κι εν συνεχεία επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, έχοντας στο πλευρό του τον Βεζένκοφ.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", ο νεαρός φόργουορντ θα παραμείνει στις ΗΠΑ για τις επόμενες 15 μέρες, εν συνεχεία θα μεταβεί στη Βουλγαρία ενώ θα ενταχθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, στα τέλη Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ