ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Ρεάλ Μπέτις ο Γκολούμποβιτς

Στην Ρεάλ Μπέτις ο Γκολούμποβιτς

Ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Ρεάλ Μπέτις όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος.

Ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς δεν έγινε ποτέ ο παίκτης που περίμεναν κάποιοι όταν ξεπετάχτηκε πριν από περίπου μία 10ετία. Στα 31 του χρόνια ωστόσο εξακολουθεί να βγάζει το "ψωμί" του με αξιοπρέπεια, έστω και αν έχει χρειαστεί να γίνει γυρολόγος.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του Μαυροβούνιου σέντερ θα είναι λοιπόν η Ρεάλ Μπέτις. Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε διεθνής με το Μαυροβούνιο σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σαμάρντο Σάμουελς, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε πριν μερικές μέρες.

Την περσινή σεζόν ο Γκολούμποβιτς αγωνίστηκε στην Μπαλικεσίρ, έχοντας 7.7 πόντους και 3.9 ριμπάουντ μέσο όρο, πριν αποχωρήσει απο΄τον σύλλογο τον Φεβρουάριο. Έκτοτε βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, με την Ρεάλ Μπέτις να του δίνει την ευκαιρία, ελπίζοντας ότι παρέα με τον Ράιν Κέλι και τον Ο Ντι Ανοσίκε θα συνθέσει μία ανταγωνιστική γραμμή ψηλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ