ΜΠΑΣΚΕΤ

"Στην λίστα των Μπασκόνια και Βαλένθια ο Μπόγρης"

"Στην λίστα των Μπασκόνια και Βαλένθια ο Μπόγρης"

Η Ισπανική "mundodeportivo" αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται στα υπόψιν της Μπασκόνια και της Βαλένθια για τη νέα σεζόν, προσθέτοντας ότι οι δύο ομάδες θα πρέπει να "παλέψουν" με τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Η φετινή σεζόν ήταν αυτή της απόλυτης δικαίωσης για τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Τενερίφη. Απολύτως λογικά, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι φαίνεται ότι θα είναι περιζήτητος, αφού οι καλοί ψηλοί σπανίζουν.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της "mundodeportivo" ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται στη λίστα με τους μεταγραφικού στόχους της Μπασκόνια και της Βαλένθια, οι οποίες αμφότερες τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην EuroLeague.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ωστόσο αναφέρει ακόμα ότι ο Μπόγρης έχει πρόταση και από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο αυτό που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι σε ένα άλλο σημείο του κειμένου αναφέρεται ότι " ο 28χρονος σέντερ βρίσκεται στην λίστα της Μπασκόνια και της Βαλένθια, οι οποίες όμως αν θελήσουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να "παλέψουν" με τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του, στον οποίο πιστεύουν ότι ο Μπόγρης είναι ένας καλός παίκτης για να ενισχύσουν τον Ελληνικό κορμό τους".

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Γιώργος Μπόγρης πράγματι έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, ωστόσο προς το παρόν δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει υπάρξει κάποια προσέγγιση είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ