ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μπαρτσελόνα ο Κατσικάρης

Στη Μπαρτσελόνα ο Κατσικάρης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η διοίκηση της Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση το πρωί της Πέμπτης να χρίσει τον Φώτη Κατσικάρη ως διάδοχο του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συναντήθηκε την Τετάρτη με τον τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα , Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε στη Βαρκελώνη και συζήτησαν για τις λεπτομέρειες της συνεργασίες, τους στόχους και το πλάνο της ομάδας.

Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ο Φώτης Κατσικάρης γνωρίζει πολύ καλά την ισπανική πραγματικότητα. Έχει κοουτσάρει τρεις ομάδες (Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μούρθια), ζει μόνιμα εκεί και μιλάει τη γλώσσα.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών, εκτός αν υπάρξει κάποια συγκλονιστική ανατροπή στα δεδομένα.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Τσάβι Πασκουάλ, που αποχαιρέτησε τους "μπλαουγράνα" μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Παρότι είχε ένα ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αλλάξει σελίδα.

Στη διάρκεια αναζήτησης νέου προπονητή μίλησε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι συζητήσεις όμως δεν τελεσφόρησαν, καθώς υπήρχε διάσταση απόψεων σε θέματα ρόστερ και οικονομικά ζητήματα. Στη λίστα βρέθηκαν κι άλλοι προπονητές (μεταξύ των οποίων κι ο Σίτο Αλόνσο της Μπιλμπάο που δεσμεύεται με συμβόλαιο), αλλά ο Φώτης Κατσικάρης αποδείχτηκε ο "εκλεκτός" των Καταλανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ