ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019 ο Αμπρίνες

Στη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019 ο Αμπρίνες

Ο Άλεξ Αμπρίνες συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα Νέων στη Liga Endesa κι εν συνεχεία η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού γκαρντ ως το 2019.

Στις 9 Απριλίου το Sport24.gr ενημέρωσε πως ο Άλεξ Αμπρίνες έχει υπογράψει τριετή (2+1) επέκταση συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα . Σήμερα (19/05) οι Καταλανοί ανακοίνωσαν πως ο Ισπανός θα παραμείνει στη Βαρκελώνη ως το 2019.

Μετρώντας ήδη μία τριετία ως βασικό στέλεχος των "μπλαουγκράνα", μπορεί πλέον πιο εύκολα να μπει στη συζήτηση περί διαδοχής του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, το όνομά του ήταν αυτό που ανέφεραν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στην ερώτηση "μετά τον La Bomba, ποιος".

"Είμαι πολύ χαρούμενος. Εκτιμώ την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, των προπονητών μου και της διοίκησης. Είναι τιμή μου να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτόν τον οργανισμό. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στο παρκέ. Θα δουλέψω σκληρά ώστε να βελτιωθώ ως παίκτης και να διεκδικήσω κάθε τίτλο" ανέφερε σχετικά ο Αμπρίνες, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα Νέων στη Liga Endesa .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ