ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019, ο Αμπρίνες

Στη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2019, ο Αμπρίνες

Ο Άλεξ Αμπρίνες θα παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2019, αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο τριετές συμβόλαιο που του προσέφερε η Μπαρτσελόνα. Θυμηθείτε τι έγραφε το Sport24.gr από τον Απρίλιο.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως η Μπαρτσελόνα ήθελε να κρατήσει κοντά της τον Άλεξ Αμπρίνες, δίνοντάς του έναν καλό λόγο για να μην φύγει για τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ. Αυτός ο λόγος μεταφράστηκε σε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα κρατήσει τον 22χρονο γκαρντ στη Βαρκελώνη, μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει το Sport24.gr από τις 9 Απριλίου, όταν ανέφερε πως " ο Αμπρίνες δέθηκε με τη Μπαρτσελόνα ". Μετρώντας ήδη μία τριετία ως βασικό στέλεχος των "μπλαουγκράνα" κι έχοντας μπροστά του μία ακόμη τετραετία παρουσίας στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, μπορεί πιο εύκολα να μπει στη συζήτηση περί διαδοχής του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, το όνομά του ήταν αυτό που ανέφεραν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα στην ερώτηση "μετά τον Λα Μπόμπα ποιος".

Την είδηση της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του μετέφερε η ηλεκτρονική έκδοση της El Mundo Deportivo , με τις ανακοινώσεις να βρίσκονται στο στάδιο της δακτυλογράφησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ