ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Μάλαγα ο Λαφαγιέτ

Στη Μάλαγα ο Λαφαγιέτ

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ αποχώρησε από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά δεν άργησε να βρει την επόμενη ομάδα του. Η Ουνικάχα Μάλαγα ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Στη Μάλαγα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Όλιβερ Λαφαγιέτ, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι "πράσινοι". Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού θα συνεργαστεί εκ νέου με το Τζουάν Πλάθα, μετά τη συνύπαρξη τους στη Ζάλγκιρις το 2012-'13.

Ο Λαφαγιέτ θα ενισχύσει την ισπανική ομάδα στην προσπάθεια της να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο τρίτο όμιλο του Eurocup απέναντι σε Σάσσαρι, Μπάγερν Μονάχου, Μπουντούτσνοστ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη.

Ο 32χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι στην Euroleague με τα χρώματα της Αρμάνι Μιλάνο έχοντας 8,4 πόντους, 3,1 ασίστ και 1,9 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν (2013-'14) έχει αγωνιστεί ξανά στην Ισπανία με τα χρώματα της Βαλένθια, όταν και είχε κατακτήσει το Eurocup με τους "πορτοκαλί". Κάτι που φιλοδοξεί να κάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του, με τα χρώματα της Ουνικάχα Μάλαγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ