ΜΠΑΣΚΕΤ

Στη Λαμποράλ Κούτσα ο Κατσικάρης

Στη Λαμποράλ Κούτσα ο Κατσικάρης

Σύμφωνα με πληθώρα ισπανικών δημοσιευμάτων, ο Φώτης Κατσικάρης "έδωσε τα χέρια" με τον Χοσεάν Κερεχέτα για να αναλάβει τις τύχες της Λαμποράλ Κούτσα! "Παίζει" η παραμονή του Γιάννη Μπουρούση στη Βιτόρια. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι ο νέος προπονητής της Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα της τελευταίας ώρας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Χοσεάν Κερεχέτα για να διαδεχθεί τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές, όπως έγινε επίσημα γνωστό την Τρίτη (14/6).

Όπως "τιτίβισε" ο Ράφα Μουντιόν, έγκυρος δημοσιογράφος του Radio Vitoria, ο Φώτης Κατσικάρης πήρε το χρίσμα για να αναλάβει τις τύχες της ισπανικής ομάδας, κερδίζοντας στη σχετική... κούρσα τον Άιναρς Μπαγκάτσκις, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Νίζνι Νόβγκοροντ πριν από μερικούς μήνες. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου και τις απολαβές του εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Η έλευση του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Λαμποράλ Κούτσα αλλάζει αυτόματα άρδην τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Μπουρούση, κι αυτό γιατί πλέον δεν μοιάζει τόσο... μακρινό το ενδεχόμενο να παραμείνει στη Βιτόρια. Αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά αφού έχει στα χέρια του προτάσεις τόσο από την Αναντολού Εφές όσο και από την Νταρουσάφακα, οι οποίες του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ -την ώρα που φέτος εισέπραξε περίπου τα μισά από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Radio Vitoria για τη μετακίνηση του ομοσπονδιακού τεχνικού στη Λαμποράλ Κούτσα, η οποία θα γίνει η τέταρτη ισπανική ομάδα στην οποία θα εργαστεί ο Φώτης Κατσικάρης, μετά τις Βαλένθια, Μπιλμπάο και Μούρθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ