ΜΠΑΣΚΕΤ

"Στέλνουν" Περπέρογλου στον Παναθηναϊκό οι Ισπανοί

"Στέλνουν" Περπέρογλου στον Παναθηναϊκό οι Ισπανοί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος υποστήριξε στο twitter ότι ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα μείνει στη Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο Έλληνας φόργουορντ επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε γρήγορα για τη Μπαρτσελόνα, η οποία αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs από την Βαλένθια με 2-1 νίκες. Με λιγότερο από 24 ώρες να έχουν περάσει από τον αποκλεισμό των Καταλανών, οι Ίβηρες ξεκίνησαν ήδη να μιλάνε για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ένας δημοσιογράφος μάλιστα ονόματι Μιγκέλ Λόι Βιδάλ της ιστοσελίδας "La Vanguardia" υποστήριξε ότι οι Τζάστιν Ντόελμαν και Στράτος Περπέρογλου δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα. Για τον Έλληνα διεθνή μάλιστα πήγε την υπόθεση ένα βήμα πιο μακριά, υποστηρίζοντας ότι ο Περπέρογλου επιθυμεί να επιστρέψει στην χώρα μας και πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τον αποκτήσει.

" Ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα. Η σκέψη του είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός τον θέλει" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό tweet:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ