ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα ίσα Τενερίφη και Μάλαγα

Στα ίσα Τενερίφη και Μάλαγα

Η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη επιβλήθηκε με 73-67 της Μάλαγα και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά του πρώτου γύρου των playoffs της Ισπανικής Λίγκας.

Δεν παραδίνεται η Τενερίφη! Η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη επιβλήθηκε με 73-67 της Ουνικάχα Μάλαγα και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά του πρώτου γύρου των playoffs της ACB.

Η κάτοχος του τίτλου του Basketball Champions League ήταν από την αρχή ανώτερη, ξεφεύγοντας με 20-12 στην πρώτη περίοδο και 39-27 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, συνεχίζοντας να έχει το πάνω χέρι μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Νικόλας Ριτσότι με 14 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους Ταρίκ Κιρκσέι και Άαρον Ντούρνεκαμπ να προσθέτουν από 12 πόντους. Ο Γιώργος Μπόγρης είχε 5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής. Για τους ηττημένους ο Τζαμάρ Σμιθ είχε 13 πόντους και ο Ολιβέρ Λαφαγιέτ 10 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη νίκη της Τενερίφης πλέον και οι 4 σειρές του πρώτου γύρου βρίσκονται ισόπαλες με 1-1 και η πρόκριση στα ημιτελικά του Ισπανικού Πρωταθλήματος θα κριθεί στο τρίτο καθοριστικό παιχνίδι! Οι άλλες σειρές που βρίσκονται στο 1-1 είναι αυτές ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ανδόρα, τη Μπασκόνια και την Γκραν Κανάρια και την Βαλένθια με τη Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ