ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα ημιτελικά του Copa del Rey η Ρεάλ Μαδρίτης

Στα ημιτελικά του Copa del Rey η Ρεάλ Μαδρίτης

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Copa del Rey έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στη Φουενλαμπράδα (101-84). Η "Βασίλισσα" περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα ημιτελικά. Με Λαμποράλ Κούτσα στον ημιτελικό.

Τον τίτλο του φαβορί που είχε στο παιχνίδι με τη Φουενλαμπράδα επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό η Ρεάλ Μαδρίτης, στον προημιτελικό του Copa del Rey. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έκανε "περίπατο" απέναντι σε αυτή του Χότα Κουσπινέρα (101-84), για να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Κορούνια.

Μόλις ένα δεκάλεπτο κράτησε η αντίσταση από την πλευρά των τυπικά φιλοξενούμενων, κι αυτό γιατί ο Ιβάν Πάουνιτς (27π., 7ριμπ.) έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τη Φουενλαμπράδα κοντά στο σκορ. Από τη στιγμή που άνοιξε όμως, η διαφορά και οι παίκτες της "Βασίλισσας" άρχισαν να ευστοχούν από την περιφέρεια (τελείωσαν με 13/29 τρίποντα), όλα έγιναν πιο απλά. Ειδικά από τη στιγμή που είχαν 75% (22/29) στα δίποντα και +10 ριμπάουντ (35 έναντι 25) σε σχέση με τους αντιπάλους τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε συνολικά εφτά παίκτες (Νοτσιόνι 14, Ματσιούλις 15, Αγιόν 12, Καρόλ 18, Γιούλ 11, Τέιλορ 12) με διψήφιο αριθμό πόντων, για να "χτίσει" με άνεση το υπέρ της σκορ, παρά τις περί αντιθέτου προσπάθειες του πρώην παίκτη του Άρη και του Άλεξ Ουρτασούν (22π.) στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αντίπαλός στα ημιτελικά θα είναι η Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση που προκρίθηκε σε βάρος της Ομπραντόιρο .

Θυμηθείτε τι... έπαθαν χθες (18/2) το βράδυ η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια , που έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ