ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπουδαίο "διπλό" για την Βαλένθια

Σπουδαίο "διπλό" για την Βαλένθια
@CASARESPEPET

Με ηγέτη τον Σαν Εμετέριο η Βαλένθια επιβλήθηκε με 84-75 της Γκραν Κανάρια εκτός έδρας. Δεν αγωνίστηκε ο Γιάνκοβιτς. Διπλό και για την Μπιλμπάο.

Την 2η νίκη της στο Ισπανικό Πρωτάθλημα σημείωσε η Βαλένθια, η οποία πέρασε από τα Κανάρια Νησιά, παίρνοντας μίας μεγάλη νίκη επί της τοπικής Γκραν Κανάρια.

Οι "Νυχτερίδες", για τους οποίους δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς παρά το γεγονός ότι ήταν στην 12αδα, ήταν εξαιρετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σημείωσαν 47 πόντους, καταφέρνοντας στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη με 84-75. Οι Σαν Εμετέριο και Λουκ Σίκμα είχαν από 14 πόντους για τους νικητές, ενώ 10 πόντους και 7 ασίστ είχε ο Αντουάν Ντιότ. Για την Γκραν Κανάρια ο Ρίτσαρντ Χέντριξ είχε 12 πόντους.

Στον τελευταίο, χρονικά, αγώνα της βραδιάς, η Μπιλμπάο άλωσε την έδρα της Σαραγόσα παίρνοντας μία μεγάλη νίκη με 75-69 και παρέμεινε αήττητη έπειτα από 3 αγώνες. Ο Σκοτ Μπαμφορθ με 24 πόντους οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Βάσκους, ενώ ο γερόλυκος Άλεξ Μούμπρου ακολούθησε με 14 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Ρόμπιν Μπενζινγκ είχε 18 πόντους.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε στην παράταση με 98-92 της Μπασκόνια , ενώ στα πρωινά παιχνίδια είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Ανδόρα-Χοβεντούτ 92-73, Φουενλραμπράδα-Μάλαγα 85-98, Ομπραντόριο-Εστουντιάντες 64-73, Μούρθια-Μανρέσα 85-61, Τενερίφη-Ρεάλ Μπέτις 96-74. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ρεπό, αφού το Ισπανικό Πρωτάθλημα διεξάγεται με 17 ομάδες φέτος.

Η βαθμολογία της ACB:

Σπουδαίο "διπλό" για την Βαλένθια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ