ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπουδαία κίνηση με Κέλι για τη Μπέτις

Σπουδαία κίνηση με Κέλι για τη Μπέτις

Σημαντική προσθήκη για τη Ρεάλ Μπέτις, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράιαν Κέλι από το NBA! Πρωταθλητής NCAA το 2010 o 26χρονος φόργουορντ.

Στην Ισπανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράιαν Κέλι. Ο 26χρονος φόργουορντ (2.11 μέτρα) φοίτησε στο Duke από το 2009 έως το 2013, πήρε τον τίτλο στο NCCA στην πρώτη του σεζόν υπό τις οδηγίες του Μάικ Σιζέφσκι κι εν συνεχεία δοκίμασε την τύχη του στο NBA.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς τον επέλεξαν στο No.48 και τον εμπιστεύτηκαν, δίνοντας του την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του. Ο Κέλι δεν είχε… άσχημους αριθμούς, πέρυσι, όμως, αποχώρησε με προορισμό τους Ατλάντα Χοκς κι έχασε τη θέση του στο NBA. Ακολούθησε ένα πέρασμα από την αναπτυξιακή λίγκα, η νέα χρονιά, όμως, θα τον βρει στην ACB.

Η Μπέτις ήταν εκείνη που κατάφερε να κάνει δικό της τον άλλοτε παίκτη τον Λέικερς, ο οποίος ναι μεν δεν έφτασε ψηλά στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ωστόσο είναι παίκτης με 6.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ σε 156 συμμετοχές στο NBA (59 ως βασικός) και δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη νέα του ομάδα.

Photo Credits: AP/Matt Slocum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ