ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκαριόλο: "Υπερήφανος για τον Ρανιέρι!"

Σκαριόλο: "Υπερήφανος για τον Ρανιέρι!"

Η Λέστερ ολοκλήρωσε την υπέρβαση στην Premier League και ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, εξήγησε ότι η πορεία των "αλεπούδων" είναι ένα παραμύθι που έγινε πραγματικότητα (PHOTO).

Τον Μάιο του 2015 ο Σέρτζιο Σκαριόλο επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της εθνική Ισπανίας μετά το καταστροφικό πέρασμα του Χουάν Αντόνιο Ορένγκα ως ο προπονητής που ξέρει καλά τη δουλειά. Εκείνος που τον ξέρουν οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας και οι παίκτες.

Λίγους μήνες αργότερα ο 54χρονος Ιταλός οδήγησε τη "φούρια ρόχα" στην κορυφή της Ευρώπης για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα Ευρωμπάσκετ.

Πλέον ο Σκαριόλο στρέφεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, εκεί όπου οι Ίβηρες θα παραταχθούν ως πρωταθλητές Ευρώπης και θα αντιμετωπίσουν τις Αργεντινή, Νιγηρία, Βραζιλία, Λιθουανία και μια ομάδα από το Προολυμπιακό τουρνουά.

Στο μεταξύ, ο Ιταλός κόουτς έστειλε τα συγχαρητήριά του στον συμπατριώτη του, Κλάουντιο Ρανιέρι, για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League με τη Λέστερ!

"Υπερήφανος για τον πολύ καλό μου φίλο Κλάουντιο Ρανιέρι!! Ένα παραμύθι έγινε πραγματικότητα, ένα μοναδικό αθλητικό και υπέροχο παραμύθι της ζωής! Μπράβο Κλάουντιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ