ΜΠΑΣΚΕΤ

Σκαριόλο: "Μίλησα με τους Ράπτορς, αλλά και με άλλες ομάδες από το ΝΒΑ"

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Ισπανίας, τόνισε πως είχε συζητήσεις τόσο με τους Τορόντο Ράπτορς, όσο και με άλλες ομάδες που αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

Η ανανέωση της συνεργασίας του Σέρτζιο Σκαριόλο με την ισπανική Ομοσπονδία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά η συμφωνία είναι δεδομένη. Ο Ιταλός κόουτς θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ισπανίας, την οποία και έχει οδηγήσει τρεις φορές στην κορυφή του Eurobasket (2009, 20011, 2015).

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο, σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο θέμα, απαντώντας διπλωματικά: "επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας και αυτό αναμένεται να γίνει πράξη. Είμαστε ακόμη σε συζητήσεις". Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί το ενδιαφέρον και από ομάδες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, λέγοντας τα εξής: "Μίλησα με τους Τορόντο Ράπτορς ώστε να αναλάβω την ομάδα τους, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Δεν μίλησα όμως μόνο με τους Ράπτορς. Είχα συζητήσεις και με άλλες ομάδες από το ΝΒΑ".

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Ισπανό διεθνή φόργουορντ, Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος φέτος αποφάσισε να αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αφήνοντας πίσω του την Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα: "Έχει την σωματοδομή για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει στο ΝΒΑ. Διαθέτει ταλέντο και ικανότητες. Νομίζω πως έκανε αυτό το βήμα την κατάλληλη στιγμή, αλλά και στην σωστή ηλικία. Πιστεύω πως μπορεί να διακριθεί εκεί, τον εμπιστεύομαι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ