ΜΠΑΣΚΕΤ

Short men can jump!

Short men can jump!

Ο Φακούντο Καμπάσο σημείωσε 25 πόντους (με 4/5 τρίποντα) στην παρθενική νίκη της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη στη Liga Endesa. Η είδηση όμως δεν ήταν αυτό, αλλά το γεγονός πως κάρφωσε την μπάλα (video).

Με τους 25 πόντους (με 4/8 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 5/6 βολές) που πέτυχε κόντρα στη Σεβίλλη, ο Φακούντο Καμπάσο βοήθησε σημαντικά τη Μούρθια να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη Liga Endesa. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών , "ξεκολλώντας" από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Το season high του ύψους 1μ80 πόιντ γκαρντ πάντως δεν ήταν η είδηση του διημέρου στο ισπανικό πρωτάθλημα, αφού είναι γνωστό πως... το έχει στην επίθεση. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι χθες (1/11) είναι πως μπορεί να καρφώσει! Το επιχείρησε κόντρα στη Σεβίλλη, το κατάφερε κι έτσι "έγραψε ιστορία" ως ο... πιο κοντός παίκτης στην ιστορία της Liga Endesa (από το 1990 κι έπειτα) που το καταφέρνει. Με μπόι μόλις 1μ80 άλλωστε, δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να τον μιμηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ