ΜΠΑΣΚΕΤ

Ροντρίγκεθ για Μπαρτζώκα: "Έχει συμβόλαιο, θα αποφασίσουμε σύντομα"

Ροντρίγκεθ για Μπαρτζώκα: "Έχει συμβόλαιο, θα αποφασίσουμε σύντομα"

Ο General Manager της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ, μίλησε για το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα και τις αλλαγές στους "μπλαουγκράνα" για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Βαλένθια, που έφερε τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά της Liga Endesa και τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα , ήρθε η πρώτη επίσημη τοποθέτηση αξιωματούχου της Μπαρτσελόνα. Ο General Manager των "μπλαουγκράνα", Νάτσο Ροντρίγκεθ, εξήγησε αρχικά πως " εκ μέρους της διοίκησης θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους μας, για ό,τι έζησαν φέτος. Ήταν μια απογοητευτική σεζόν, ενοχλητική και πολύ άσχημη".

Αυτό βέβαια δεν ήταν το πιο σημαντικό μέρος των δηλώσεών του, αφού προανήγγειλε άμεσες εξελίξεις: " Τις επόμενες εβδομάδες θα "χτίσουμε" την ομάδα της επόμενης σεζόν. Οι τραυματισμοί δεν ήταν κάτι φυσιολογικό, κι εγγυώμαι πως του χρόνου θα υπάρχει μεγαλύτερη αφοσίωση, πειθαρχία και επαγγελματισμός εντός της ομάδας".

Σε ό,τι αφορά στην παραμονή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της ομάδας, ανέφερε πως " μόλις τελείωσε η σεζόν, την οποία πρέπει να αναλύσουμε. Έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο. Τις επόμενες εβδομάδες θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, με καθαρό μυαλό, όλοι μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ