ΜΠΑΣΚΕΤ

Ροντρίγκεθ: "Έμεινα στο σπίτι μου"

Ροντρίγκεθ: "Έμεινα στο σπίτι μου"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε σε ισπανική ιστοσελίδα για την απόφασή του να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους πως... "εδώ είναι το σπίτι μου".

Η απόφαση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ να απαρνηθεί το ΝΒΑ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε εντύπωση σε πολλούς. Άδικα, σύμφωνα με τον ίδιο. Γιατί, όπως επεσήμανε σε ισπανική ιστοσελίδα, δεν επρόκειτο να φύγει από τη Μαδρίτη. " Αυτή είναι η πόλη μου, αυτό είναι το σπίτι μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βασικός πλεϊμέικερ της "Βασίλισσας" και της Ισπανίας επεσήμανε βέβαια πως " ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι κλείνεις την πόρτα στο ΝΒΑ. Αγαπώ όμως τους συμπαίκτες μου, έζησα πολύ ωραίες στιγμές εδώ και θέλω να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Εξάλλου, μόλις έγινα πατέρας". Οπότε δεν έχει διάθεση για μετακινήσεις...

Έχοντας αγωνιστεί σε τρεις ομάδες του ΝΒΑ (Νέα Υόρκη, Σακραμέντο και Πόρτλαντ), θα έλεγε κανείς πως είναι εύκολη επιλογή για τον ίδιο να επιστρέψει στον "μαγικό κόσμο". Επί της ουσίας όμως, το ακριβώς αντίθετο αποδεικνύεται πως ισχύει. " Αφού εξέτασα τις προτάσεις που είχα στα χέρια μου, συνειδητοποίησα πως δεν υπήρχε λόγος να φύγω από εδώ. Είμαι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη", κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ