ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέγιες: "Είναι ντροπή! Αυτά δεν γίνονται πουθενά!"

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει τη... ζωή της αυτή την Τρίτη (17/4) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε όμως σήμερα αγωνίστηκε κανονικά για το ισπανικό πρωτάθλημα, προκαλώντας το πρωτοφανές ξέσπασμα του αρχηγού Φελίπε Ρέγιες!

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια στα playoffs της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε. Οι εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης ηττήθηκαν και στα δυο παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη (75-69, 100-78) ενώ καμία ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης δεν έχει ανατρέψει το εις βάρος της 0-2.

Σήμερα (17/4), πάντως, η "Βασίλισσα" αγωνίστηκε κανονικότατα στη Liga Endesa κόντρα στην Μπανταλόνα , 48 ώρες πριν από τον "τελικό" με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Τι είχε να πει επί του θέματος ο αρχηγός των "blancos", Φελίπε Ρέγιες;

"Είναι ντροπή, τρέλα και έλλειψη σεβασμού! Και μέσα σε όλα, μας έβαλαν να παίξουμε στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, ώστε να ξεκουραστούμε λιγότερο από τους αντιπάλους μας! Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ισπανία και πουθενά αλλού!".

Την ίδια στιγμή, η αναμέτρηση της Φενέρ με την Τραμπζονσπόρ μετατέθηκε για τις 9 Μαϊου ώστε να μην επιβαρυνθούν οι Τούρκοι στη "μάχη" για την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ