ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψωνίζει από τον Κατσικάρη

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψωνίζει από τον Κατσικάρη

Λίγο πριν ξεκινήσει η Liga Endesa, η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ. Στο προσκήνιο η περίπτωση του Αουγκούστο Λίμα, που ανήκει στη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματάει, αφού ο Πάμπλο Λάσο θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φροντ λάιν της ομάδας του. Έστω κι αν δεν πρόκειται για παίκτη που θα προσφέρει άμεσα.

Η "Βασίλισσα" έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον Αουγκούστο Λίμα, που ανήκει στη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη. Ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές σεζόν με την ισπανική ομάδα την τελευταία διετία, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ειδικά από τη στιγμή που το πέρασμά του από την Ουνικάχα Μάλαγα (2011-'13) δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.

Όπως αναφέρει μάλιστα το Encestando, ο ύψους 2μ08 παίκτης αναμένεται να αποκτηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, πλην όμως θα παραμείνει στη Μούρθια -ως δανεικός- μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Στην Ιβηρική θεωρούν μάλιστα "τελειωμένη" τη δουλειά, με τον Βραζιλιάνο φόργουορντ/σέντερ να κάνει το επόμενο (μεγάλο) βήμα στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ