ΜΠΑΣΚΕΤ

Πώς ο Μπόγρης ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του με σύνθημα του... ΠΑΟΚ!

Πώς ο Μπόγρης ξεσήκωσε τους συμπαίκτες του με σύνθημα του... ΠΑΟΚ!

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της Ισπανικής Ομοσπονδίας στο twitter δείχνει τον Γιώργο Μπόγρη να ξεσηκώνει τους συμπαίκτες του πριν τον αγώνα με τη Μπασκόνια για το Copa Del Ray τραγουδώντας ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Μπόγρης πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση χθες το βράδυ (16/2) έχοντας 18 πόντους και 9 ριμπάουντ στην ήττα της Τενερίφη με 90-81 από τη Μπασκόνια για την προημιτελική φάση του Copa Del Ray. Πριν όμως αποδείξει μέσα στο παρκέ την κλάση του, είχε φροντίζει νωρίτερα να ξεσηκώσει τους συμπαίκτες του με ένα σύνθημα που τραγουδούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της η Ισπανική Ομοσπονδία λοιπόν, ο Έλληνας σέντερ φαίνεται να είναι αυτός που βγήκε μπροστά λίγο πριν βγει η ομάδα στο παρκέ για την προθέρμανση, όπου αφού πρώτα φώναξε "πάμε αλάνια", στην συνέχεια άρχισε να τραγουδά, στα ελληνικά, μία παραλλαγή του συνθήματος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ "χιλιόμετρα κάναμε πάλι", χρησιμοποιώντας όμως το όνομα της Τενερίφη! Απολαύστε τον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ