ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνει τον αντι-Χέντριξ η Ουνικάχα Μάλαγα

Ψάχνει τον αντι-Χέντριξ η Ουνικάχα Μάλαγα
AUGUSTAS DIDZGALVIS

Η πώληση του Ρίτσαρντ Χέντριξ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στη φροντ λάιν της Ουνικάχα Μάλαγα, με την ισπανική ομάδα να εξετάζει παίκτες για να ενισχυθεί εν όψει του φινάλε της regular season στη Liga Endesa.

Δεν έφτανε η κάκιστη πορεία της σε Liga Endesa και Euroleague, ήρθε κι η πώληση του Ρίτσαρντ Χέντριξ στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Η Ουνικάχα Μάλαγα παλεύει να προλάβει το "τρένο" των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος, την ώρα που δείχνει ανήμπορη να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Euroleague, όντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της.

Ο εκνευρισμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας είναι έντονος κι εκφράστηκε μετά την εντός έδρας συντριβή από τον Παναθηναϊκό . Μέσα σε όλα ήρθε κι η αποδέσμευση του Ρίτσαρντ Χέντριξ για να δημιουργήσει ένα σημαντικό κενό στη φροντ λάιν της Ουνικάχα Μάλαγα, με τον Τζουάν Πλάθα να καλείται να βρει τη διάδοχη κατάσταση. Η αγορά είναι αρκετά περιορισμένη κι αυτό μόνο θετικό δεν είναι, ειδικά από τη στιγμή που ακούστηκαν τα πρώτα "όχι" από υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Για παράδειγμα, ο Μάρκο Τοντόροβιτς της Χίμκι ενημέρωσε την πλευρά της ισπανικής ομάδας δεν ενδιαφέρεται να αποχωρήσει από τη Ρωσία (σ.σ.: το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας) αν ο μισθός του δεν είναι στα ίδια επίπεδα (400.000 ετησίως). Ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του προσφέρει η ομάδα της Ανδαλουσίας. Η περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή δεν έχει προχωρήσει περισσότερο από το φιλολογικό ενδιαφέρον, ενώ εσχάτως προέκυψε το όνομα του Νικ Κάνερ Μέντλεϊ της Αστάνα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όποιος παίκτης κι αν αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια του Top 16 της Euroleague, κάτι που ισχύει και για τον Κένεθ Χέιζ που αποκτήθηκε χθες (7/3) από την Ουνικάχα Μάλαγα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ