ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτο ραντεβού του Μπαρτζώκα με Μπαρτσελόνα

Πρώτο ραντεβού του Μπαρτζώκα με Μπαρτσελόνα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε συνάντηση με τον Νάτσο Ροντρίγκεθ για να αξιολογηθεί η πορεία της Μπαρτσελόνα φέτος, δίχως όμως να συζητηθεί τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα του προπονητή.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη Βαλένθια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάθισε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι με τον Γενικό Διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ. Κύριο θέμα συζήτησης των δύο ανδρών, την ώρα που το "παρών" έδωσαν επίσης οι Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε και Χουάν Γιανέθα.

Την ώρα που οι περισσότεροι στην Ισπανία αναμένουν την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο των "μπλαουγκράνα", η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να ζητήσει την άποψή του για όσα έγιναν φέτος στην ομάδα. Από τα λάθη στην στελέχωση του ρόστερ, μέχρι τη συμπεριφορά των παικτών από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα.

Η Mundo Deportivo αναφέρει πως το ίδιο έγινε επίσης με τους παίκτες τις ημέρες που προηγήθηκαν, κι ότι η συγκεκριμένη συνάντηση δεν είχε να κάνει με το μέλλον του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Όπως τονίζεται μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα, ο Νάτσο Ροντρίγκεθ θα ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι με την τεχνική ηγεσία τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ