ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτη ήττα για Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτη ήττα για Ρεάλ Μαδρίτης

Η Εστουδιάντες υποχρέωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη φετινή ήττα στη Liga Endesa, καθώς επικράτησε με 89-84. Πριν το τζάμπολ τιμήθηκε η μνήμη του Φερνάντο Μαρτίν. (video)

Το αήττητο της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εστουδιάντες. Οι "φοιτητές" έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τη "Βασίλισσα" εντός των τειχών, καθώς επιβλήθηκε με 89-84, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την άμυνά της.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν να επηρεάζονται από τη... φόρα με την οποία πήγε στο παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίθετα, ο Νάτσο Μαρτίν (19 πόντοι, 9 ριμπάουντ), ο Χαβιέ Σαλγκάδο (15 πόντοι) και ο Τσάβι Ραμπασέδα (14 πόντοι) πήραν την ομάδα τους από το χέρι, οδηγώντας της στη νίκη επί της "Βασίλισσα΅", από την οποία ξεχώρισαν οι Φελίπε Ρέγιες (21 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Γιάννης Μπουρούσης (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ).

Νωρίτερα, την ήττα γνώρισε και η Μπαρτσελόνα από τη Σεβίλλη, εξαιτίας της σπουδαίας εμφάνισης του -δανεικού από τη Ρεάλ Μαδρίτης- Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεζ .

Πρώτη ήττα για Ρεάλ Μαδρίτης
EDUARDO CANDEL REVIEJO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ