ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόβλημα με Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα

Πρόβλημα με Ναβάρο στην Μπαρτσελόνα

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο τραυματίστηκε στον πρώτο τελικό της Liga Endesa, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει ένα ακόμη θέμα προς επίλυση. Τι σχολίασε ο "Λα Μπόμπα".

Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα των τελικών της Liga Endesa ενδεχομένως να αποτελεί το μικρότερο κακό της Μπαρτσελόνα, από την χθεσινή (19/6) αναμέτρηση. Βλέπετε, ο τραυματισμός του Χουάν Κάρλος Ναβάρο μπορεί να μειώσει από τώρα τις ελπίδες των "μπλαουγκράνα" για κατάκτηση του τίτλου.

Κι αυτό γιατί μοιάζει πολύ πιθανό να απουσιάσει -σε πρώτη φάση- από τον δεύτερο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος. " Προς το παρόν δεν ξέρουμε κάτι", ανέφερε λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να προσθέσει πως " η αξιολόγηση θα γίνει τις επόμενες ώρες".

Παρεμπιπτόντως, να αναφέρουμε πως είπε ξανά κάτι που αφορούσε τους διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι " έστειλαν στο μπόνους των βολών τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πολύ γρήγορα σε τρεις περιόδου. Δε νομίζω πως υπήρχαν τα ίδια κριτήρια". Για να κλείσει λέγοντας πολύ απλά πως " είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι της Κυριακής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ