ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόταση της Euroleague στη Μούρθια

Πρόταση της Euroleague στη Μούρθια

Από τη στιγμή που συμμετείχε στα playoffs της Liga Endesa, η Μούρθια έχει το δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Euroleague απέστειλε πρόταση στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη για να συμμετάσχει στο Eurocup της ερχόμενης περιόδου.

Η εξαιρετική φετινή πορεία της Μούρθια δεν αφορά μόνο στην παρουσία της στα playoffs της Liga Endesa, αλλά κυρίως στο γεγονός πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ετοιμάζει τα πλάνα της για του χρόνου, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να επισημαίνει πριν από μερικές ημέρες πως προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή στον πάγκο . Σε αυτό μεγάλο ρόλο θα παίξει η απόφαση που θα πάρει η διοίκηση της ισπανικής ομάδας σε ό,τι αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού -σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα- η Euroleague απέστειλε ήδη πρόταση συμμετοχής στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από τη στιγμή που η ACB άλλωστε δεν έχει ταχθεί στην πλευρά της FIBA για το Champions League, οι ομάδες είναι αυτόβουλες να διαλέξουν που θέλουν να αγωνιστούν, με το Eurocup να αποτελεί -λόγω επιπέδου και βαθμού δυσκολίας- προτεραιότητα για τις περισσότερες ομάδες. Έτσι λοιπόν, η Μούρθια έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε αυτό, έχοντας περιθώριο έως τις 13 Ιουνίου για να δώσει την απάντησή της.

Ενδεχομένως δηλαδή μέχρι τότε να υπάρξει και εξέλιξη σε ό,τι αφορά το μέλλον του Φώτη Κατσικάρη, με το δέλεαρ της συμμετοχής στο Eurocup να είναι μεγάλο και να αποτελεί ένα "συν" στην τελική απόφαση που θα πάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ