ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε οπαδό του Παναθηναϊκού!

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε οπαδό του Παναθηναϊκού!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι επιβλήθηκε πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα σε οπαδό του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά του στο Game 2 με τη Λαμποράλ Κούτσα! Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ από την Ισπανία.

Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού και της Λαμποράλ Κούτσα τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 4.000, 3.500 και 3.000 ευρώ, αντίστοιχα, από την Επιτροπή Καταπολέμησης Βίας που υπάγεται στο ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών ενώ τους επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στα ισπανικά γήπεδα για τα επόμενα δυο χρόνια!

Το σχετικό δημοσίευμα του kirolexpres.com αναφέρει ότι οι συγκεκριμένες ποινές επιβλήθηκαν για την ένταση που σημειώθηκε στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του δεύτερου προημιτελικού της Euroleague ανάμεσα στη Λαμποράλ Κούτσα και τον Παναθηναϊκό στη Fernando Buesa Arena, προκαλώντας την παρέμβαση της Ertzaintza (σ.σ. αστυνομία των Βάσκων).

Από τη στιγμή, λοιπόν, που αναγνωρίστηκαν οι ταυτότητες των συγκεκριμένων οπαδών, η Επιτροπή Καταπολέμησης Βίας πρότεινε την επιβολή των συγκεκριμένων ποινών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, οι ποινές αφορούν έναν Έλληνα και δυο Ισπανούς ενώ η απαγόρευση εισόδου αφορά όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στη χώρα και όχι μόνο τα γήπεδα του μπάσκετ. Η Βάσκικη αστυνομία αναγνώρισε τους τρεις οπαδούς από τις κάμερες ασφαλείας στη Fernando Buesa Arena κι εν συνεχεία έβγαλε τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Σε ό,τι αφορά το κατηγορητήριο, πρόκειται για "πρόκληση διατάραξης της δημόσιας ασφάλειας στο εσωτερικό αθλητικού χώρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ