ΜΠΑΣΚΕΤ

Προς το παρόν τρίτη η Λαμποράλ Κούτσα

Προς το παρόν τρίτη η Λαμποράλ Κούτσα

Η Λαμποράλ Κούτσα πέρασε ένα ξεκούραστο βράδυ στην έδρα της Ομπραντόιρο (86-69), με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής. Τι έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Στην τρίτη θέση της Liga Endesa "σκαρφάλωσε" -μέχρι νεοτέρας- η Λαμποράλ Κούτσα, που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ομπραντόιρο (86-69). Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς πήγε με... φόρα στο Multiusos Fontes do Sar, μετά την επιβλητική νίκη επί της Μπάμπεργκ στην Euroleague. Τι πέτυχε; Να κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση και να είναι μόνη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προς το παρόν (σ.σ. αναμένει το αποτέλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης, που παίζει την Κυριακή με την Χιπούσκοα).

Αυτή τη φορά πάντως, ο πολυτιμότερος παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα δεν ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, αλλά ο Κιμ Τιγί που είχε 14 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 22'04'', με τον Άνταμ Χάνγκα (15π.) και τον Ντάβις Μπερτάνς (14π.) να ακολουθούν. Όσο για τον Καρδιτσιώτη σέντερ; Είχε 6 πόντους (με 2/6 δίποντα, 0/1 τρίποντα και 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 λάθη και 2 κλεψίματα σε 22'47'' συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ