ΜΠΑΣΚΕΤ

Προς Εστουντιάντες ο Αραντόρι

Προς Εστουντιάντες ο Αραντόρι

Έτοιμος να αλλάξει πολιτείες και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, για λογαριασμό της Εστουντάντες, είναι ο Πιέτρο Αραντόρι.

Η σεζόν ξεκίνησε στη Γαλατασαράι για τον Πιέτρο Αραντόρι με όνειρα και φιλοδοξίες. Η τουρκική ομάδα μετείχε και στη Euroleague, οπότε ήταν λογικό ο παίκτης να έχει υψηλούς στόχους. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν καλά για τον παίκτη, αλλά και για την ομάδα.

Τα οικονομικά προβλήματα έγιναν... θηλιά στο λαιμό της "τσιμ μπομ" και οι αποχωρήσεις παικτών ήταν κάτι το αναμενόμενο. Τον... χορό άνοιξε ο Φουρκάν Αλντεμίρ, που έκανε το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ, ενώ τον ακολούθησαν οι Ίαν Βουγιούκας, Νέιτ Τζαουάι και Πιέτρο Αραντόρι. Ο τελευταίος, μάλιστα, αναμένεται να βρει σύντομα νέο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Ιταλός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στην Εστουντιάντες, με την οποία αναμένεται να υπογράψει μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Δεν θα κάνει ντεμπούτο, όμως απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι τότε.

Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, ο πρόεδρος των "φοιτητών" επί του θέματος, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι "υπάρχει ένας Διευθύνων Σύμβουλος, ένας αθλητικός διευθυντής και ένας προπονητής που αποφασίζουν. Είναι λογικό να υπάρξει μεταγραφή, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Νουνάλι. Υπάρχει κενό στα ρόστερ, αλλά την απόφαση θα πάρουν οι υπεύθυνοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ