ΜΠΑΣΚΕΤ

Πριχιόνι: "Μπαρτσελόνα; Μόνο Μπασκόνια"!

Πριχιόνι: "Μπαρτσελόνα; Μόνο Μπασκόνια"!

Ο Πάμπλο Πριχιόνι πολιορκείται από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, εξηγώντας όμως πως σε περίπτωση που γυρίσει στην Ισπανία, θα πρόκειται για μία μόνο ομάδα: την Μπασκόνια!

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Χιούστον Ρόκετς, ο Πάμπλο Πριχιόνι βρέθηκε άμεσα στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, ικανότητα να κρίνει αγώνες και να βοηθήσει όποια ομάδα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, για να κατακτήσει τους τίτλους που διεκδικεί.

Γι αυτό, το όνομά του δεν άργησε να μπει στο ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα, που ψάχνει στην αγορά την ιδανική λύση για να ενισχυθεί στο "1". Μόνο που ο ίδιος ο παίκτης φρόντισε να βάλει τέλος στα όποια σενάρια τον εμπλέκουν με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Για την ακρίβεια, εξήγησε πως " μίλησα με τον ατζέντη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε κοντά, όπως γραφόταν. Αυτό που του είπα είναι πως αν επιστρέψω στην Ισπανία, θα το κάνω μόνο για την Μπασκόνια. Δεν θέλω να παίξω κάπου αλλού, παρά μόνο στη Βιτόρια. Πιστεύω πάντως πως η Μπασκόνια δεν με χρειάζεται γιατί έχει καλούς παίκτες. Προτιμώ γενικά να κοιτάξω κάπου αλλού στην Ευρώπη, όχι στην Ισπανία", για να αναφερθεί εν συνεχεία στα σχέδια που κάνει για τη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου:

" Όταν έμεινα ελεύθερος, κάποιες ομάδες από την Ευρώπη με πήραν τηλέφωνο. Αποφάσισα με τη γυναίκα μου να επιστρέψουμε στην Αργεντινή για να ξεκουραστούμε, είχα πολύ καιρό να πάρω τον χρόνο μου με την οικογένειά μου. Τον Ιανουάριο, η γυναίκα και τα παιδιά μου θα πάνε στην Ισπανία, για να ξεκινήσουν το σχολείο. Γι αυτό σκέφτομαι το ενδεχόμενο να υπογράψω σε κάποια ομάδα με το νέο έτος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ