ΜΠΑΣΚΕΤ

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για Ρεάλ Μαδρίτης και Χάντερ

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για Ρεάλ Μαδρίτης και Χάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επικείμενη φυγή του Γκουστάβο Αγιόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει τον Οθέλο Χάντερ στο "στόχαστρο" της ομάδας του Πάμπλο Λάσο. Τι αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα για τον σέντερ του Ολυμπιακού και τη "Βασίλισσα".

Από τη στιγμή που διέρρευσε η πληροφορία πως ο Γκουστάβο Αγιόν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τα σενάρια σχετικά με το μέλλον της φροντ λάιν της "Βασίλισσας" άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Μέσα σε αυτά ενεπλάκη πριν από μερικές ημέρες το όνομα του Οθέλο Χάντερ, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να επισημαίνεται σε σχετικό ρεπορτάζ ως ένας από τους στόχους του Πάμπλο Λάσο για το καλοκαίρι.

Τη Μεγάλη Δευτέρα (25/4), οι Ίβηρες επανήλθαν στο θέμα με το Encestando να παρουσιάζει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον. Όπως αναφέρει λοιπόν η ισπανική ιστοσελίδα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Αμερικανό σέντερ, δεδομένου ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή μάλιστα που οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και -κατ' επέκταση- δεν υπάρχει κάποια επί της ουσίας εξέλιξη, θεωρείται βέβαιο πως η "Βασίλισσα" θα μπει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Ένα από τα... προβλήματά της τη φετινή αγωνιστική περίοδο άλλωστε είναι η έλλειψη παικτών που διακρίνονται για τα αθλητικά τους προσόντα, με τους περισσότερους ψηλούς της να είναι... old school και να μην συνάδουν με τις επιταγές του σύγχρονου μπάσκετ στην Ευρώπη. Θυμίζουμε πως ο Οθέλο Χάντερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Liga Endesa, με τα χρώματα της Βαγιαδολίδ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ