ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλάθα: "Πλέον έχουμε αρ...α!"

Πλάθα: "Πλέον έχουμε αρ...α!"

Ζήτησαν από τον Τζουάν Πλάθα να συγκρίνει την πορεία της Ουνικάχα στη Liga Endesa σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ο Καταλανός κόουτς ήταν πολύ... γλαφυρός στην απάντησή του.

Το αποτέλεσμα του Game 5, στο ζευγάρι του ημιτελικού ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μάλαγα, έστειλε τους Καταλανούς στους τελικούς της Liga Endesa κι άφησε την Ουνικάχα με την... υπερπροσπάθεια.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 σε 2-2 ωστόσο ο Τζέισον Γκρέιντζερ αστόχησε στο σουτ της απελπισίας μετά την άστοχη βολή του Ντόλμαν για την Μπαρτσελόνα που προκρίθηκε σε ένατο συνεχόμενο τελικό στην Ισπανία (σ.σ. Supercopa, Copa del Rey, Liga Endesa).

Η σεζόν, λοιπόν, ολοκληρώθηκε χθες (14/6) στο Palau Blaugrana για τη Μάλαγα που έφτασε στα ημιτελικά του Copa del Rey, προκρίθηκε στο TOP-16 της Euroleague κι εν συνεχεία διεκδίκησε επί ίσοις όροις την πρόκρισή της στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Μάλαγα, Τζουάν Πλάθα, κλήθηκε να συγκρίνει καταστάσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τι είχε να πει; "Πολλοί μας είχαν ξεγράψει μετά το 2-0, κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι θα κάνουμε μια νίκη στη σειρά αλλά μέχρι εκεί. Δείξαμε σε όλους ότι δεν είχαμε σκοπό να τα παρατήσουμε, κόντρα στις προβλέψεις τους! Δουλέψαμε συλλογικά και βρεθήκαμε κοντά στο κάνουμε το 2-3. Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με ό,τι συνέβη στο παρελθόν. Πλέον είμαι περήφανος και μπορώ να πω ότι η Μάλαγα έχει αρχ...α"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ