ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλάθα για Αρμάνι και Λοκομοτίβ

Πλάθα για Αρμάνι και Λοκομοτίβ

Ο Τζουάν Πλάθα οδήγησε τη Μάλαγα ως τα ημιτελικά της Liga Endesa και η περίπτωσή του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από άλλους οργανισμούς. Συγκεκριμένα, από την Αρμάνι Μιλάνο και τη Λοκομοτίβ.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στο Palau Blaugrana (14/6) για τη Μάλαγα που έφτασε στα ημιτελικά του Copa del Rey, προκρίθηκε στο TOP-16 της Euroleague κι εν συνεχεία διεκδίκησε επί ίσοις όροις την πρόκρισή της στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Για την ακρίβεια, η ομάδα της Ανδαλουσίας ανέτρεψε το εις βάρος της 0-2 σε 2-2 ωστόσο ο Τζέισον Γκρέιντζερ αστόχησε στο σουτ της απελπισίας μετά την άστοχη βολή του Ντόλμαν για την Μπαρτσελόνα που προκρίθηκε σε ένατο συνεχόμενο τελικό στην Ισπανία. Την ίδια στιγμή, ο Τζουάν Πλάθα φέρεται να απασχολεί τουλάχιστον δυο ομάδες που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα χρονιά.

Κατ' αρχάς, να διευκρινίσουμε ότι ο Καταλανός προπονητής υπέγραψε νέο, διετές συμβόλαιο με την Ουνικάχα Μάλαγα τον περασμένο Οκτώβριο ωστόσο η δουλειά του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από άλλους οργανισμούς. Συγκεκριμένα, από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και την Αρμάνι Μιλάνο.

Όσον αφορά τη "Λόκο", το αφεντικό της ομάδας Αντρέι Βεντίτσεφ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς ( " δεν ξέρω αν θα μείνει ο Μπαζάρεβιτς ως προπονητής. Η απειρία του στοίχισε") ενώ ο Λούκα Μπάνκι αναμένεται να αποχωρήσει από το Μιλάνο μετά τον αποκλεισμό της Αρμάνι στα ημιτελικά της Serie A, από τη Σάσαρι. Για τη θέση του ακούστηκε και η περίπτωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς .

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Λίβιο Πρόλι, και ο Τζιόρτζιο Αρμάνι θα έχουν συνάντηση σήμερα (17/6) και θα συζητήσουν για το μέλλον της Αρμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ