ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Καρνόσκι η Ανδόρα του Γιάνκοβιτς

Gonzaga center Przemek Karnowski (24) celebrates in the closing minutes of a win over Xavier during an NCAA Tournament college basketball regional final game Saturday, March 25, 2017, in San Jose, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
AP Photo/Ben Margot AP

Συμπαίκτης του Βλάντο Γιάνκοβιτς θα είναι τη νέα σεζόν ο Πρζέμεκ Καρνόσκι, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανδόρα.

Πριν μερικά χρόνια ο Πρζέμεκ Καρνόσκι θεωρείτο ένας από τους πιο ελπιδοφόρους ψηλούς στην Ευρώπη. Ένας σοβαρός τραυματισμός και πέντε χρόνια στο κολέγιο του Gonzaga αργότερα, ο Πολωνός σέντερ έρχεται στην Ευρώπη, θέλοντας να αποδείξει ότι όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομά του πριν μερικά χρόνια είχε βάση.

Όπως ανακοίνωσε η Ανδόρα, ο 24χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του - καλύτερου σέντερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Ισπανία - Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος έχει αποχωρήσει με προορισμό τη Μάλαγα.

Στην τελευταία σεζόν του στο κολέγιο ο Καρνόσκι είχε 12.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σε 23.1 λεπτά συμμετοχής, φτάνοντας με το Gonzaga μέχρι τον τελικό του κολεγιακού πρωταθλήματος, όπου και ηττήθηκαν από το North Carolina.

AP Photo/Ben Margot

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ