ΜΠΑΣΚΕΤ

Πεζοπόρος στη Γαλικία ο Γκάλης

Πεζοπόρος στη Γαλικία ο Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης είναι το τιμώμενο πρόσωπο φέτος και ο guest star στην ιστορική διαδρομή πεζοπορίας που καταλήγει στη Γαλικία (pics).

Στη Γαλικία βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Νίκος Γκάλης, ως το τιμώμενο πρόσωπο κι ο guest star στην ιστορική διαδρομή πεζοπορίας του "Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα". Ο "γκάνγκστερ" διαδέχθηκε τον Τέρι Πόρτερ ενώ φέτος είχε μαζί του τον Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, στη συγκεκριμένη διαδρομή.

Έτσι, έκανε μαζί με τον κόσμο τη "Διαδρομή του Αγίου Ιακώβου της Κομποστέλα", που καταλήγει στον Καθεδρικό Ναό του Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, εκεί όπου είναι θαμμένα τα λείψανα του Απόστολου Ιακώβου.

" Είμαι ευτυχής που μετέχω στην όμορφη αυτή γιορτή του ΕΛ ΚΑΜΙΝΟ αποδεχόμενος την πρόταση των ανθρώπων του συλλόγου της Ομπραντόριο. Είναι μια όμορφη εμπειρία τόσο για μένα όσο και την οικογένεια μου. Ακόμη ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα που μετά από πολλά χρόνια ξανασυνάντησα έναν αντίπαλο στα γήπεδα αλλά εξαίρετο αθλητή τον Αντόνιο Κορμπαλάν", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ