ΜΠΑΣΚΕΤ

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ο Σάντερς

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ο Σάντερς

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Ρακίμ Σάντερς βρίσκεται στην Βαρκελώνη για χάρη της Μπαρτσελόνα και το μόνο που μένει πλέον για να ανακοινωθεί η απόκτησή του είναι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Ο Ρακίμ Σάντερς ενδιέφερε εδώ και καιρό τη Μπαρτσελόνα, η οποία βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες εβδομάδες μαζί του. Κι αν η υπόθεσή του πήγε λίγο πίσω λόγω της προσπάθειας των Καταλανών να αποκτήσουν πακέτο τους Λάρκιν/Χανγκά, τώρα φαίνεται ότι οι δύο πλευρές θα καταφέρουν τελικά να συνεργαστούν.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική μορφή της ιστοσελίδας "mundodeportivo", ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται στην Βαρκελώνη και έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις. Αν τα αποτελέσματα είναι... αυτά που πρέπει, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί άμεσα η απόκτησή του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σάντερς αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο έχοντας 10.1 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο στην ιταλική λίγκα και 12.5 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο στην Turkish Airlines EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ