ΜΠΑΣΚΕΤ

Περάσοβιτς: "Οι διαιτητές δεν σέβονται τον Μπουρούση!"

Περάσοβιτς: "Οι διαιτητές δεν σέβονται τον Μπουρούση!"

Η Τενερίφη υποχρέωσε τη Λαμποράλ Κούτσα στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στην Ισπανία και ο προπονητής των Βάσκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ξέσπασε κατά της διαιτησίας και της αντιμετώπισης που έχει από τους "γκρι" ο Μπουρούσης!

Η Λαμποράλ Κούτσα επέστρεψε στα προημιτελικά της Euroleague έπειτα από τρία χρόνια ωστόσο η Τενερίφη υποχρέωσε τους Βάσκους στην τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στη Liga Endesa, με σκορ 93-80 . Στο μεταξύ, η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση παραμένει χωρίς νίκη στο ισπανικό πρωτάθλημα από τις 6 Μαρτίου!

Έτσι, λοιπόν, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς στάθηκε στη διαιτησία και το γεγονός ότι ο διεθνής Έλληνας σέντερ χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ και τεχνική ποινή στο 26'! "Πρέπει να συμπεριφερόμαστε πιο έξυπνα. Η αντιμετώπιση που έχει ο Μπουρούσης από τη διαιτησία είναι διαφορετική στην Euroleague και διαφορετική στην Ισπανία. Λυπάμαι... Νομίζω ότι οι διαιτητές δεν τον σέβονται! Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις καταστάσεις. Μας στέρησαν έναν πολύ σημαντικό παίκτη στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα. Είναι πολύ σκληρό για τη Λαμποράλ Κούτσα, αφού δεν έχουμε πληθώρα επιλογών στον πάγκο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ