ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί"

Πασκουάλ: "Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί"

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχασε το πρωτάθλημα από την Ρεάλ αν και η Μπαρτσελόνα είχε το πλεονέκτημα έδρας. Έντονη η φημολογία πως θα αποχωρήσει από την Βαρκελώνη. Ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ανάλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το 2008, όταν και ήταν μόλις 36 ετών. Όλα όμως δείχνουν πως ύστερα από 8 σεζόν στην Βαρκελώνη θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των "μπλαουγκράνα", με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να δείχνει επικρατέστερος για τον αντικαταστήσει.

Για δεύτερη σερί σεζόν, η Μπαρτσελόνα όχι μόνο έχασε το πρωτάθλημα στην Ισπανία, αλλά έμεινε και εκτός Final Four, με τους Καταλανούς να παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει δεχθεί έντονη αμφισβήτηση και στις δηλώσεις του σχολίασε τα εξής τόσο για το μέλλον του, όσο και για τον χαμό του πρωταθλήματος: "Δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε για το μέλλον μου, αυτό θα το δούμε σε λίγες ημέρες. Έχω ακόμη συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Τώρα, θα πρέπει να… χωνέψω την ήττα. Κανείς από την ομάδα δεν έχει μιλήσει μαζί μου.

Αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, αλλά συνέβησαν διάφορα. Μέχρι το Κύπελλο όλα πήγαιναν καλά, αλλά στη συνέχεια ο τραυματισμός του Λαουάλ μας χάλασε τις ισορροπίες. Χάσαμε το Κύπελλο γιατί δεν τον είχαμε μαζί μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ