ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρουσίασε Μπόγρη η Τενερίφη

Παρουσίασε Μπόγρη η Τενερίφη

Η Τενερίφη παρουσίασε σήμερα (30/8) τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα έπειτα από τη θητεία του στην Ανδόρα και την Μπιλμπάο (PHOTOS).

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Γιώργος Μπόγρης θα αγωνιστεί στη Liga Endesa. Με τρίτη διαφορετική ομάδα. Η Τενερίφη, λοιπόν, παρουσίασε σήμερα (30/8) τον 27χρονο διεθνή σέντερ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 7.2 πόντους και 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Μπιλμπάο.

Ο Μπόγρης θα φορά τη φανέλα της Τενερίφης και οι διοικούντες την ισπανική ομάδα τον παρουσίασαν και επίσημα, μαζί με τον Άαρον Ντόορνεκαμπ.

Ο Έλληνας σέντερ αρχικά δήλωσε: " Για μένα ήταν μία εύκολη απόφαση να έρθω στην Τενερίφη, γιατί ήξερα πως είναι μία σημαντική ομάδα. Βλέποντας το ρόστερ, πιστεύω πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Προτιμώ να παλεύω σε κάθε προπόνηση και παιχνίδι, ώστε να βελτιώνομαι και να παίρνω νίκες. Ήμουν χαρούμενος και στην Μπιλμπάο, καθώς είναι μία μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά για μένα το σημαντικό ήταν πως ο κόουτς με εμπιστευόταν και με ήθελε από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Γι’ αυτό ήταν εύκολη η απόφασή μου".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Φραν Βάσκεθ τόνισε: " Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με τον Φραν. Είναι σχεδόν ένας θρύλος της λίγκας και ένας μεγάλος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας θα είναι πολύ καλή".

Καταλήγοντας ο Μπόγρης ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ λέγοντας: " Με τίμησε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ που είναι μία ομάδα πολύ σημαντική, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ και τώρα θέλω μόνο να παίρνω νίκες με την Τενερίφη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ