ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραχώρησε δανεικό μεγάλο ταλέντο η Μπασκόνια

Παραχώρησε δανεικό μεγάλο ταλέντο η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου και παράλληλα τον δανεισμό του Τάντας Σεντεκέρσκις στην Σαν Πάμπλο Μπούργκος.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, ο Τάντας Σεντεκέρσκις (19 χρονών, 2.03 μέτρα, φόργουορντ), θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός για έναν χρόνο, στη νεοφώτιστη ομάδα της ACB, Σαν Πάμπλο Μπούργκος. Την είδηση έκανε γνωστή η Μπασκόνια, η οποία ξεκαθάρισε πάντως αρχικά ότι ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε νωρίτερα επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2022.

Ο 19χρονος Σεντεκέρσκις θεωρείται αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ηλικία του στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα του παρέα με τον Αρνόλντας Κουλμπόκα. Θεωρείται μάλιστα δεδομένο ότι αν έχει καλή παρουσία φέτος τότε θα δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του 2018.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Λιθουανός φόργουορντ είχε 2 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε 7.5 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στη Σαν Πάμπλο Μπούργκος πάντως αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο, αλλά και να είναι συμπαίκτης με ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο; Τον 19χρονο Βραζιλιάνο Φελίπε Ντος Άνιος (2.21 μέτρα, σέντερ), τον οποίο παραχώρησε δανεικό στη νεοφώτιστη ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ