ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: "Κορυφαίοι οι Σπανούλης και Ναβάρο"

Παπανικολάου: "Κορυφαίοι οι Σπανούλης και Ναβάρο"
Παπανικολάου INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, τους κορυφαίους γκαρντ Σπανούλη και Ναβάρο, τους στόχους της νέας του ομάδας και υποσχέθηκε να δώσει το 100% του εαυτού του για να την βοηθήσει

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας έκανε ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος φιλοξενήθηκε στο "RAC1" και μίλησε για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και υποσχέθηκε ότι θα δώσει το 100% του καλύτερου του εαυτού για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 23άχρονου φόργουορντ της Μπαρτσελόνα:

"Κώστα, καταρχήν συγχαρητήρια…

"Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι καλά και πολύ ικανοποιημένος με την μεταγραφή".

Τι σκέφτηκες όταν δέχθηκες το τηλεφώνημα του μάνατζέρ σου ότι σε θέλει η Μπάρτσα;

"Σίγουρα είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα όταν σου λένε ότι η Μπάρτσα ενδιαφέρεται για εσένα. Εγώ, όμως, είχα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν μπορούσα να πω ή να κάνω τίποτα, γιατί είχα ακόμα έναν χρόνο. Το μόνο που μπορούσα να κάνω, για το καλό της πρώην πια ομάδας μου, ήταν να αφήσω τις δύο ομάδες να διαπραγματευτούν. Εφόσον θα υπήρχε συμφωνία μεταξύ τους, τότε και εγώ θα μπορούσα να μιλήσω με την Μπάρτσα".

Πλέον είσαι νέος παίκτης της Μπάρτσα. Τι θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ;

"Δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει πολύ να μιλάει για τον εαυτό του, ούτε να υπόσχεται πολλά. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, το 100% και αυτό θα κάνω. Θα τα δώσω όλα με την καρδιά μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να νικάει".

Ξέρεις ότι ο κόσμος του αθλητισμού κινείται πολύ με τις συγκρίσεις. Είσαι ένα είδους παίκτη τύπου Φώτση ή τύπου Περπέρογλου; Σε ρωτάω για όσους δεν σε γνωρίζουν και τόσο καλά. Θα έλεγες ότι μοιάζεις με…

"Δεν ξέρω, πάντα κοιτάω να είμαι ο εαυτός μου, να κάνω την δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσπαθώ συνέχεια να βελτιώνομαι όσο μπορώ και να βοηθάω την ομάδα να πετύχει κάτι σπουδαίο".

Τι σου έχουν πει για την Μπαρτσελόνα ως σύλλογο;

"Η Μπαρτσελόνα έχει τεράστιο όνομα και φήμη και δεν χρειάζεται κανενός είδους παρουσίαση από την πλευρά μου. Όλοι γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, έχει σπουδαίο όνομα και φήμη, με οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της και θέλω να το απολαύσω".

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο; Τι σημαίνει για εσένα να παίζεις πλέον στο πλευρό του, ενώ μέχρι τώρα τον είχες πάντα αντίπαλο;

"Είναι παίκτης του υψηλότερου επιπέδου, ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Για εμένα, ο Ναβάρο και ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) είναι οι δύο κορυφαίοι περιφερειακοί στην Ευρώπη. Με συναρπάζει το γεγονός ότι θα είμαι συμπαίκτης του. Πάντα μέχρι τώρα τον είχα αντίπαλο και τώρα ελπίζω να τον βοηθήσω ώστε η ομάδα να κατακτήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ