ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάνκο, ο πολυτιμότερος του Φεβρουαρίου

Πάνκο, ο πολυτιμότερος του Φεβρουαρίου

Η Φουενλαμπράδα μπορεί να μην πηγαίνει καλά στο φετινό πρωτάθλημα, όμως οι εμφανίσεις του Άντι Πάνκο ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα Φεβρουαρίου, ενώ κατέκτησε το βραβείο αυτό για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν. Δείτε video.

Τη φετινή σεζόν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την Φουενλαμπράδα. Οι "πορτοκαλί" βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, με ρεκόρ 5-16 και το ενδεχόμενο του υποβιβασμού είναι πιο ορατό από ποτέ. Την ίδια συγκομιδή έχουν, άλλωστε, με τις Μανρέσα και Ανδόρα, οι οποίες -για την ώρα- βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μέσα στην κακή εικόνα της ομάδας υπήρξε ένας παίκτης ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του. Μπορεί η Φουελαμπράδα να είχε ρεκόρ 1 νίκη και 2 ήττες αυτό τον μήνα, όμως οι 23,2 πόντοι που πέτυχε κατά μέσο όρο ο Άντι Πάνκο ήταν αρκετοί για να του χαρίσουν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν που ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού κατέκτησε το βραβείο αυτό. Η πρώτη ήρθε τον Δεκέμβριο.

"Έχω κατακτήσει αρκετές φορές βραβείο όπως αυτό και πάντα το εκτιμώ", ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου φόργουορντ, ο οποίος πρόσθεσε πως "ήταν λίγο περίεργος μήνας επειδή έπαιξα μόλις τρία παιχνίδια, αλλά θα ήταν καλύτερο να είχαμε περισσότερες νίκες και όχι το 1-2. Θα προτιμούσα να μην κερδίζω εγώ διακρίσεις, ενώ η ομάδα θα παίρνει περισσότερες νίκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ