ΜΠΑΣΚΕΤ

Πακέτο Ερτέλ και Βίβες στη Μπαρτσελόνα!

Πακέτο Ερτέλ και Βίβες στη Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα φέρεται να "έκλεισε" τον Τόμας Ερτέλ, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γκιγιέμ Βίβες από την Βαλένθια.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι ξεκίνησε σιγά-σιγά να βάζει σε εφαρμογή το πλάνο της για τη νέα σεζόν, αφού σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο πόιντ γκαρντ!

Ο λόγος για τον Τόμας Ερτέλ - που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές - και τον Γκιγιέμ Βίβες, ο οποίος ανήκει στην Βαλένθια αλλά φαίνεται ότι έχει βρεθεί τρόπος για να έλθει στην ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του "Gigantes", οι Καταλανοί τα έχουν βρει σε όλα με τον Ερτέλ για συμβόλαιο δύο ετών και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις. Όσο για την περίπτωση του Βίβες - για τον οποίο οι "μπλαουγκράνα" ενδιαφέρθηκαν και πέρυσι - η "mundodeportivo" υποστηρίζει ότι και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και το μόνο που έχει να κάνει η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει είναι να πληρώσει την ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του με την Βαλένθια, που ανέρχεται στα 300.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι μέχρι και πριν μία ημέρα υπήρχαν διάφορα δημοσιεύματα στην Ισπανία που ανέφεραν ότι ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Σίτο Αλόνσο, προτιμούσε να αποκτηθεί ο Σέιν Λάρκιν, τον οποίο είχε φέτος υπό τις οδηγίες του στη Μπασκόνια, και όχι ο Ερτέλ. Μένει τώρα να φανεί κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ