ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίρνουν "σκούπα" στην Μπαρτσελόνα

Παίρνουν "σκούπα" στην Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν το καλοκαίρι στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα, με τέσσερις τουλάχιστον παίκτες να λένε "αντίο" -πλην του Γιώργου Μπαρτζώκα, που θεωρείται "τελειωμένος" από τις ισπανικές ιστοσελίδες.

Η επομένη της ήττας - αποκλεισμού από τη Βαλένθια έφερε κύμα πληροφοριών και δεδομένων για τη νέα τάξη πραγμάτων στην Μπαρτσελόνα, αυτή που θα διαμορφωθεί το καλοκαίρι. Οι εξελίξεις αναμένεται μάλιστα να είναι ραγδαίες τις επόμενες εβδομάδες, με τον Νάτσο Ροντρίγκεθ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Μπαρτζώκα, με δηλώσεις που έκανε το βράδυ του Σαββάτου (27/5).

Μαζί, η πλειοψηφία των μεγάλων ισπανικών ιστοσελίδων θεωρούν "τελειωμένο" τον Γιώργο Μπαρτζώκα, την ώρα που γράφουν τα πρώτα ονόματα των αποχωρήσαντων από το "Παλάου Μπλαουγκράνα". Κι αυτό γιατί στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα των Στράτου Περπέρογλου ( ο οποίος έχει ήδη συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό Superfoods ), Μπραντ Όλεσον, Άλεξ Ρένφρο και Εξέβιερ Μάνφορντ. Οι δύο τελευταίοι αποδείχθηκαν άλλωστε περαστικοί, δίχως να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας.

Όσον αφορά τους δύο πρώτους, ο κύκλος τους θεωρείται ότι έκλεισε, όπως επίσης ότι είναι ώρα για σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα συνεχίσει να "βαραίνει" τον προϋπολογισμό των "μπλαουγκράνα", την ώρα που διακαή πόθο της διοίκησης της ισπανικής ομάδας παραμένει ο Γκιγέμ Βίβες. Ο 23χρονος πλεϊμέικερ της Βαλένθια βρέθηκε νωρίτερα, στη διάρκεια της σεζόν, στο "στόχαστρο" της Μπαρτσελόνα, δίχως να προκύψουν εξελίξεις ελέω του πολύ υψηλού buy out που προβλέπει το συμβόλαιό του (1.500.000 ευρώ). Είναι σαφές πως θα επανέλθει με νέα πρόταση, προσδοκώντας σε καταφατική ομάδα των "πορτοκαλί", προκειμένου να πλαισιωθεί ο Ταϊρίς Ράις στο "1".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ