ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίκτης στην Ισπανία επιβίωσε μετά από τέσσερα (!) καρδιακά επεισόδια σε αγώνα

Παίκτης στην Ισπανία επιβίωσε μετά από τέσσερα (!) καρδιακά επεισόδια σε αγώνα

Το παιχνίδι της Begastri Basketball Club με την CB L' Alfas del Pi στιγματίστηκε από τα τέσσερα (!) καρδιακά επεισόδια που υπέστη παίκτης των γηπεδούχων! Κι όμως, ο Ραφαέλ Χορδά Μουνιόθ έζησε χάρη στην άμεση επέμβαση γιατρού.

Παρολίγον τραγωδία στο παιχνίδι της Begastri Basketball Club με την CB L' Alfas del Pi για τοπική κατηγορία της Ισπανίας, όταν παίκτης των γηπεδούχων σωριάστηκε στο παρκέ λίγο πριν από το τέλος της α' περιόδου.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Ραφαέλ Χορδά Μουνιόθ (σ.σ.: στην πρώτη σειρά, με το Νο7) κατέρρευσε στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης, οφείλοντας το γεγονός πως είναι ακόμη εν ζωή χάρη στην άμεση επέμβαση γιατρού που βρισκόταν στο γήπεδο.

Ο Dr. Χουλιάν Γκαρθία Ναβάρο μπήκε άμεσα στο παρκέ, του έκανε μασάζ στο σημείο της καρδιάς και με τη βοήθεια απινιδωτή τον κράτησε στη ζωή. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα έφτασε το ασθενοφόρο, με τους γιατρούς του τοπικού νοσοκομείου της Μούρθια να τον υποβάλλουν σε συνεχείς εξετάσεις προκειμένου να αποκαλύψουν τον λόγο που υπέστη τέσσερα (!) καρδιακά επεισόδια, όπως αναφέρεται στην Ισπανία.

Η Begastri Basketball Club ενημέρωσε πως ο παίκτης της είναι σε καλύτερη κατάσταση, παραμένοντας στο νοσοκομείο μέχρι να αποκαλυφθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ