ΜΠΑΣΚΕΤ

Όντι Νόρις εναντίον οπαδών, για ρατσιστικά σχόλια

Όντι Νόρις εναντίον οπαδών, για ρατσιστικά σχόλια

Ο Όντι Νόρις καταφέρθηκε εναντίον των οπαδών της Σεβίλλης, για τα ρατσιστικά σχόλια που του κάνουν στο Twitter. Σημείωση: εργάζεται ως προπονητής στην ισπανική ομάδα!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Ο Όντι Νόρις διαμαρτυρήθηκε επίσημα για τη στάση που κρατούν οι οπαδοί της Σεβίλλης απέναντί του. Ο πρώην άσος του Περιστερίου εργάζεται στην ισπανική ομάδα, ως assistant coach, κάτι που όμως δεν δείχνει να αρέσει πολύ στους οπαδούς της. Εξ ου τα ρατσιστικά σχόλια που δέχεται στο twitter.

Είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, αλλά και κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του νεόκοπου προπονητή. " Απαιτώ από τον Φερνάντο Μοράλ (πρόεδρος της Σεβίλλης) να λάβει άμεσα μέτρα για αυτή την εκμετάλλευση που δέχομαι από τους οπαδούς της Σεβίλλης", ανέφερε αρχικά ο Όντι Νόρις, για να συνεχίσει λέγοντας πως " ο δικηγόρος μου ήδη εξετάζει κάθε μέσο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να προστατευτώ από τα ρατσιστικά σχόλια και όσους μου συμπεριφέρονται έτσι. Καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς γίνομαι δέκτης πολύ άσχημων και υβριστικών σχολίων".

Ήδη εντός της ισπανικής ομάδας άρχισαν οι εργασίες προκειμένου να βρεθεί μία λύση, με τον Φερνάντο Μοράλ να τοποθετείται επίσημα τις επόμενες ημέρες για το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ